Om Os

Mere end 20 år med bagels

AMERIKANSK MENTALITET – SKANDINAVISK KVALITET

Det var de amerikanske sandwichbutikker der oprindeligt  inspirerede The Bagel Co’s koncept.  Vi håber på at vores kunder kan genkende samme entusiasme og åbenhed i vores butikker. I Amerika har sandwichbutikkerne altid et bredt udvalg af friske råvarer, som kunderne kan vælge mellem, og få tilfredsstillet deres behov. Hos The Bagel Co har vi lagt vægt på friske råvarer og kvalitet igennem mere end 20 år, og det har gjort os til et bæredygtigt og troværdigt brand i branchen.
Det hele handler om detaljerne: de nybagte bagels, de friske grøntsager og vores begejstrede, søde kolleger, der står klar til at hjælpe. Alt sammen detaljer, der skal spille sammen hver gang du besøger vores butikker. Alt det som gør The Bagel Co til noget særligt.

VI SÆLGER IKKE KUN SELV VORES BAGELS

Det er i vores interesse, at når der bliver solgt en bagel et sted i Danmark, er det den bedste kvalitet. På samme tid er nøgleordet 'convenience' - og med det som udgangspunkt tilbyder vi de produkter, der allerede har vist sig succesfulde i vores butikker til eksempelvis kantiner, sandwichbarer, hoteller, restauranter, supermarkeder, tankstationer, togstationer og kaffebarer.

Vi sælger produkter til fremstilling af sandwiches samt relaterede produkter til en sandwichbar, såvel som færdigproducerede, frisklavede bagelsandwiches. Derudover tilbybder vi rådgivning om åbning af en sandwichbar/kaffebar samt konceptudvikling.

Jane Doe

Director

Cartherin Forres

Marketing Director
Dansk