Handelsbetingelser

Betaling

Når bestillingen er gennemført modtager du en ordrebekræftelse via mail. For alle betalingsformer gælder det, at alle informationer sendes krypteret, og vi modtager ingen informationer om din konto, kortoplysninger eller lignende. Vi får udelukkende besked om at bestillingen er betalt.

Forbehold

Vi tager forbehold for fejl i prislisten, udsolgte varer samt fejl der kan opstå ved beregning af priser ved bestilling.

Fortrydelsesret & Returneringspolitik

I henhold til en undtagelse i forbrugeraftaleloven, fortrydelsesrettens område, paragraf 17 stk. 2 og paragraf 9 stk. 2 er køb af levnedsmidler og andre varer til husholdningens løbende forbrug, som købes på offentlige steder, torve og markeder, eller som skal leveres til forbrugeren, ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Personlige oplysninger

Personlige oplysninger som du afgiver til The Bagel Co i forbindelse med et køb videregives aldrig til tredjepart. Oplysninger som du har afgivet opbevares forsvarligt i elektronisk format, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos The Bagel Co. I forbindelse med den elektroniske betaling gemmes ingen konto- eller kreditkortoplysninger. Al datakommunikation i forbindelse med den elektroniske betaling sker via ePay Gateway betalingsserver med størst mulige sikkerhed via en krypteret SSL-forbindelse efter forskrifter fra PBS. Vi gemmer navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Din e-mail benyttes som dit unikke kundenummer, hvorfor det er vigtigt, at du indtaster en korrekt e-mail, der tilhører dig. Ligeledes sker der en registrering af den IP-adresse hvorfra bestillingen er foretaget. Denne registrering anvendes kun i tilfælde af falske bestillinger, som politianmeldes.

Sikkerhed ved online betaling 

Når man handler på internettet kan det virke usikkert at indtaste sine kortoplysninger og derefter trykke godkend. Du kan dog takket være dansk lovgivning føle dig sikker når du handler på internettet. Årsagen til dette er, at der ligger et regelsæt til grund for elektroniske betalingsløsninger, som har til formål at opretholde størst mulig sikkerhed mod misbrug. Det betyder, at hvis du opdager en betaling, som du ikke kender til, og beløbet er trukket fra din konto, er det kortudstederens (pengeinstitut, finansieringsselskab o.lign.) pligt at tilbageføre beløbet til din konto. Kortudstederen må derefter kræve pengene tilbage fra den butik som har trukket beløbet.